Jandová se při focení kalendáře pořádně odvázala, přesto se úplně v rouše Evině neukázala. "Prsa nemám v plánu ukázat ještě hodně dlouho,"nechala se slyšet Jandová.

Přesto jsou fotografie z jejího prvního kalendáře pořádně sexy. Jandová má na sobě odvážné modely nebo sexy prádélko. Podle našich informací vyinkasovala za kalendář 400 tisíc korun. Fotilo se na střeše klubu Duplex a sama modelka si spolupráci s fotografem Martinem Tisem a samotné focení nemohla vynachválit.

"Byl to můj úplně první kalendář, moc jsem se těšila, všem moc děkuju, byla to jedna báseň," řekla Zuzana. Dále prozradila, že nejvíce se jí líbí titulní fotografie kalendáře, kde vypadá přirozeně a dominantou jsou její rudé rty. "Fotilo se dva dny, ale příprava trvala půl roku, Zuzka byla skvělá, takže s focením nebyl problém," dodal fotograf Tiso.

Zuzka Blesku.cz prozradila že je momentálně zamilovaná: "Mám přítele a jmenuje se Ago a je zde dnes se mnou, více vám neprozradím," dodala s úsměvem misska. Proč Zuzana nešla do odvážnějších fotek? "Moje smlouva s Miss ČR mi to zakazuje, ale sama bych ani prsa neukázala, takhle to stačí," řekla Jandová.

Křest kalendáře moderoval Leoš Mareš, který šokoval nápadně nateklým rtem. Přítomní hosté si šuškali, že moderátor možná chodí na botoxové injekce, nebo bere lekce boxu.

Ke konci večera probíhala dražba zvětšené fotografie z kalendáře, měsíce srpen v kterém se Jandová narodila. Rekordní vydražená částka 170 tisíc putovala na charitu.

Fotogalerie
7 fotografií