„Bývalého reportéra Jana Tunu jsem už několikrát potkala v prostorách O2 Arény. Podle toho, co jsem se doslechla, tak byl měl dělat Aréně tiskového mluvčího,“ prozradila Blesk.cz jedna z jeho čtenářek.

Samotný Tuna nechtěl informaci o svém novém zaměstnání potvrdit. „Poté co jsem odešel z postu zástupce šéfredaktora zpravodajství na Primě, jsem dostal několik pracovních nabídek. Můj výběr z nich teď jde do finále, ale abych vám prozradil konkrétní místo, tak na to je příliš brzo,“ řekl Blesk.cz Tuna.

Ten před několika měsíci odešel z vysokého postu na Primě poté, co Pavla Zunu vystřídala v pozici šéfredaktora zpravodajství Jitka Obzinová. Ta podle Tuny začala vytvářet zpravodajství, které je nakloněno sociální demokracii. „Já vždy chtěl dělat novinařinu typu padni komu padni. To se teď na Primě ale neděje,“ vysvětlil tehdy naštvaný Tuna svůj odchod.

Ještě před tím pracoval Jan Tuna jako šéfreportér několik let na Nově, kde se proslavil svým specifickým stylem, který byl charakteristický originální intonací řeči.