Vztah Anety Langerové a současné ředitelky vydavatelství Supraphon Ivy Milerové trvá už několik let. Milerová se o Anetu začala umělecky starat krátce po jejím triumfu v první řadě SuperStar.

NEJOTEVŘENĚJŠÍ ROZHOVOR S ANETOU LANGEROVOU: Jsem šťastně zamilovaná!>>>

Jejich vztah pak výrazně překročil pracovní rámec a Aneta začala s hudební manažerkou žít ve společné domácnosti. Zpěvačka pak bylo několikrát nachytána, jak ráno odchází z bytu Milerové. „S kým žiju je čistě moje věc. Ale přiznávám, že jsem zamilovaná,“ okomentovala tehdy Langerová spekulace.

Jenže před několika měsíci se objevily informace, že několikaletá láska je u konce. Milerová si prý měla najít ještě mladší milenku, než byla Aneta. Ta pak byla následně přistižena, jak si z bytu Milerové odváží několik kufrů věcí. Jenže teď je všechno zase jinak.

Fotogalerie
2 fotografie

„Aneta se s Ivou zase sblížila při natáčení nové desky. Iva jí s ní hodně pomohla, teď jí zase pomáhá s organizací křestu. Holky jsou prostě zase spolu,“ prozradil Blesk.cz člověk pracující v hudební branži.

Aneta ovšem i nadále odmítá své soukromí jakkoliv komentovat. „Nechápu, že pořád někoho zajímá, koho miluju. Je to moje soukromí a do toho pustím jenom toho, koho bude chtít já. Jen přiznám, že jsem zamilovaná a mám vztah. Velmi šťastný vztah. A jestli je to žena nebo muž je přece jedno. Homosexualita je úplně běžná věc,“ řekla Blesk.cz mladá zpěvačka.