"Jsme spolu a jsme šťastní. Víc k tomu nemám co říct," řekla Pergnerová ke svému vztahu s Chlebečkem na premiéře muzikálu Děti ráje. Tam se pár poprvé ukázal na veřejnosti poté, co se před několika týdny Pergnerová s Chlebečkem rozešla a následně se zase s ním dala dohromady. Tereza se tehdy dokonce od svého milence odstěhovala.

"Přestalo nám to fungovat a já usoudila, že bude lepší, když zkusím žít sama jen s dětmi," vysvětlila tehdy moderátorka. Jenže samota jí dlouho nevydržela a za pár dní se ke svému příteli a otci své dcery vrátila. Že obnovený vztah opravdu funguje, pak milenci ukazovali na slavnostní premiéře muzikálu. Nehnuli se od sebe snad ani na vteřinu, neustále si něco špitali a po představení rychle odjeli domů.

Nechybělo přitom mnoho a Pergnerová místo v hledišti mohla stát na jevišti. "Dostala jsem od producentů Dětí ráje nabídku, abych v muzikálu hrála. Bohužel jsem zjistila, že bych to časově nezvládala, a tak jsem to musela odmítnout," řekla Blesk.cz moderátorka, která zpěv studovala několik let na konzervatoři a vydala i několik cédéček.

"Ten muzikál je ale parádní i beze mne," se smíchem dodala. Pergnerová teď vede jednání s několika televizemi o svém návratu na obrazovku. "Něco se rýsuje, ale je zatím předčasné o tom mluvit," přiznala Tereza. Tak přitom ještě před několika měsíci tvrdila, že s moderováním nadobro skončila a že do konce života se chce věnovat už jen výchově svých dětí a péči o svého partnera.