Sámer Issa novou milenku Lucii poprvé předvedl na večírku k chystanému nováckému televiznímu pořadu VIP Poker Show, kde budou vybrané celebrity hrát nejslavnější karetní hru světa. A Sámer Issa bude mezi nimi. "Poker jsem si oblíbil, ale nijak moc ho v soukromí nehraju. Vlastně ho hraju jenom v tom pořadu," říká Issa.

Fotogalerie
4 fotografie

Sámerovou největší vášní ale zůstávají ženy. Na párty dorazil s dalším úlovkem po boku. Šlo o tanečnici Lucku Hořčičkovou. „Lucka mi dělá choreografii, vystupuje i v mých klipech, ale jsme samozřejmě jen kamarádi,“ smál se Sámer. „Je to čerstvý Sámerův úlovek, vztah to sice není, ale jsou s Luckou milenci,“ prásknul zpěváka jeden z jeho kamarádů.

Vedle nové milenky Sámer předvedl i parádní opar na rtu. „Byl jsem před pár dny v Paříži a ten opar jsem chytil asi na Moulin Rouge,“ vyprávěl zpěvák, který byl na večírku v obzvláště rozverné náladě. Důvodem byl především fakt, že se Issa rozhodl začínající chřipku z těla vyhnat několika panáky tvrdého alkoholu. Nejen jeho milenka tak měla o zábavu postaráno.