Především vtipný a pohotový Aleš Háma, kterého někteří srovnávají s rozjíveným Markem Ebenem, dal večeru ráz a herečka Tereza Kostková mu zdařile přihrávala. V úvodním kole se nejméně bodů dočkala dvojice Marcela Březinová s Danielem Rousem. Druhé kolo rozhodlo, že vypadli jako první.

Háma a Kostková zahájili večer ve velkém stylu a představují všechny účastníky show! Smutné na dnešním večeru bylo to, že jeden pár soutěž opustil!

Tereza Kostová
Autor: Reprofoto - ČT

Výkony hodnotila porota ve složení: Linda Finková, Ota Balage, Lubomír Brabec a Michael Prostějovský.

Duety
Autor: Reprofoto - ČT

První zpívali Jitka Zelenková a mladý herec Jaromír Nosek (zazářil například jako volnomyšlenkářský homosexuál ve filmu Účastníci zájezdu). Vybrali si píseň, kterou známe v podání Karla Hály Všichni tancovat jdou. Porota jejich výkon hodnotila hodně přísně. Linda Finková dala 6 bodů, ostatní členové po pěti bodech.

Duety
Autor: Reprofoto - ČT

Jako další zpívali Simona Postlerová v doprovodu Petra Koláře! Byla to píseň Nemohu zapomenout. Postlerová tvrdila, že zpívala jistě, ale falešně! Porota jejich výkon zkritizovala a nehodnotila vůbec dobře.

Duety
Autor: Reprofoto - ČT

Další zpívala Ester Janečková a Kamil Střihavka.  Šlo o píseň Klobouk ve křoví. A porotě se jejich výkon líbil!

duety
Autor: Reprofot - ČT

Miss České republiky Zuzana Jandová a Petr Kotvald šli na pódium a dle slov moderátora Aleše Hámy vypadali jako jaderný reaktor před výbuchem! Zpívali píseň Johna Summerse Bad girls. V kombinaci s bujným účesem svůdné missky se jednalo o nádherný zážitek. Také porota byla nadšená. Prostějovská, Finková, Balage i Brabec dali 7 bodů, celkem tedy sexy pár dostal 28 bodů!

duety
Autor: Reprofot - ČT

duety
Autor: Reprofot - ČT

Pavel Zedníček a Radka Fišarová zpívali píseň Dáme si do bytu. Zedníček si dělal legraci, že konec písně připomínal zpěv na playback. Porota mu ale vytkla, že stále koukal jen na svou svůdnou partnerku a žádný pohled nevěnoval publiku. V zákulisí čekalo na Zedníčka překvapení - kolegové nezapomněli na jeho narozeniny! Porota hodnotila velmi vysoko!

duety
Autor: Reprofoto - ČT

Co předvedla Daniel Rous ve spolupráci s Marcelou Březinovou? Březinová si neodpustila kritiku poroty, prý nehodnotí nesprávně! Zpívali píseň Hold on, I am coming. Porotě chyběla husí kůže. Rous a Březinová dostali 26 bodů od poroty. Nakonec vypadli jako první ze soutěže.

Duety
Autor: Reprofoto - ČT

Tomáš Trapl zpíval s Janou Bouškovou. Vybrali si píseň Hlaď mě a líbej - původně ji zpívali Karlové Gott a Štědrý. Jana Boušková byla dle Lindy Finkové po boku Tomáše Trapla velmi jistá. Dostali 31 hlasů!

deuty
Autor: Reprofoto - ČT

Vojta Bernatský a Petra Janů šlina řadu jako poslední pár večera. Petra je dle Hámy hlasově podobná Evě Pilarové a Bernatský mu zase připomíná Václava Neckáře. Připravili si píseň Dalibora Jandy Sedmkrát. Bernatský předvedl hodně divoký tanec! Dostali 32 hlasů!

Duety
Autor: Reprofoto - ČT

Černý den dnes měli Daniel Rous a Marcela Březinová a soutěž opustili. Rous vypadnutí neunesl a poznamenal, že za konec může hodnocení Michaela Prostějovského...