Na oslavu narozenin měl dorazit i SuperStar Ben Cristovao, který se s Yemim dobře zná a tančí v jeho skupině JAD Dance Company. "Bohužel Ben nemohl přijít kvůli SuperStar, je v Bratislavě a musí zkoušet na nedělní finále," prozradil Yemi. Nikoho nepřekvapí, že Benovi fandí a drží mu palce.

Fotogalerie
6 fotografií

Na otázku Blesku.cz, odkud Bena zná, Yemi odpověděl: „Poznal jsem ho asi před rokem a půl, oslovil jsem ho na jedné párty, kde tancoval, tak jsem mu nabídl spolupráci, on se pro to hrozně nadchnul a dělal velké pokroky. V podstatě jsme ho dohnali ze snowboardu k showbizu a do Superstar“.

Na večírku se dobře bavila i Simona Krainová, která přišla v doprovodu dvou mužů, se kterými pařila až do ranních hodin. Nic víc se prý mezi Simonou a jejím doprovodem ale neodehrálo.

Dorazila i topmodelka Denisa Dvořáková. Do Prahy přiletěla kvůli předávání cen Elle Style Awards, které bude otevírat právě Simona Krainová: „Moc se na to těším, moderovat to sice nebudu, ale mám tam hlavní vstup.“ O pracovní nabídky Simona nemá nouzi, tento měsíc odlétá do Číny a na Floridu a v prosinci bude křtít svůj kalendář poloaktů.

Pavel Novotný přišel v doprovodu své nové přítelkyně Veroniky, kterou sbalil v jednom pražském baru, dělá totiž servírku. "Zkoušel na mě ty své balící techniky, které propaguje na webu v Univerzitě balení," řekla Veronika. Pavlovo kouzlo bylo ale tak silné, že mu nakonec podlehla. "Jo, sbalil jsem ji a jsme spolu šťastní," prozradil Pavel.

Yemi byl z narozeninového večírku nadšený: „Jsem moc rád, že přišlo tolik lidí, opravdu si to moc užívám.“ S každým příchozím hostem se stůl s dárky rychle zaplňoval. „Už jich mám tak sto, zatím nevím, co jsem dostal, rozbalím je až ráno, ale některé jsou opravdu zajímavé,“ dodal s úsměvem oslavenec.