Iveta totiž tvrdí, že Bočanová měla milostný poměr s Ladislavem Štaidlem (65)! Bartošová dodnes nemůže půvabné herečce poměr s jejím tehdejším partnerem zapomenout. „Dost to tehdy bolelo,“ řekla Bartošová v pondělí Blesku.

Románek Bočanové a Štaidla se odehrával v době, kdy měl hudebník poměr i s mladičkou Darou Rolins. Ivetě přitom přísahal, že s avantýrami skončil. Opak byl ale pravdou. Daru si dál vodil domů a nebylo výjimkou, že ji Iveta vídávala vycházet po ránu z Láďova pokoje. To Štaidlovi ale nestačilo a začal si s Bočanovou. Ivetě se dokonce k poměru s Mahulenou tehdy prý přiznal.

Propletenec vztahů okolo Ladislava Štaidla
Autor: Infografika Blesk.cz

„Láďa mě rád trýznil,“ říká Iveta a vzápětí dodává: „Nemá ale vůbec smysl se o tom bavit. Když byl se mnou, měl pletky i s mnoha jinými.“ Kromě Mahuleny a Dary odmítá ale jména dalších prozradit. I přesto je její svědectví důkazem toho, jak malý je svět českého showbyznysu, v němž má vztah každý s každým.

Bočanová se stala manželkou Viktora Mráze, který byl jednu dobu milencem i Dary Rolins. A Bartošová teď zkouší muzikál Děti ráje, který s Mrázem spoluprodukuje Michal Běloušek, s nímž Iveta jeden čas žila.