Vystoupení v současné době jedné z nejoblíbenějších britských zpěvaček začne ve 22:00 a bude trvat zhruba 75 minut (vstupné je 1300 Kč, na VIP galerii 2500 Kč). Poté bude následovat produkce Leoše Mareše, na kterou platí i vstupenky na Allen. Po jejím koncertu je ale možné zakoupit i samostatné vstupné za 250 korun.

Zpěvačka už absolvovala část evropského turné ke své aktuální desce It's Not Me, It's You z níž česká rádia hrála jak pilotní singl Fear, tak novější Not Fair. Ten se několik týdnů držel na vrcholu nejhranějších singlů v českých rádiích. Nejvíc rozruchu však Lily vyvolala singlem Fuck You, který ´věnovala´ bývalému americkému prezidentovi Georgu Bushovi.

427782:gallery:true:true

Pro ostřejší slovo ostatně nejde Lily nikdy daleko. Při moderování jedné show v britské televizi poslala do háje samotného Eltona Johna (více zde). Výjimkou nejsou ani fotografie Allen s odhalenými ňadry (podívejte se zde), ještě častěji se nechává fotit s neodmyslitelnou cigaretou. Provokuje, ale publikum i kritika v ní vidí jeden z největších talentů posledních let.

Lily tento týden prohlásila, že vzhledem k únavě skončí na nějakou dobu s vystupováním. Také oznámila rozhodnutí založit vlastní nahrávací firmu.

V roli předkapely se v Praze představí dýdžej Make Music, který na přání samotné Allen nahradí původně avizovanou tuzemskou skupinu Cartonnage.