Blesku se podařilo zjistit, že současný milenec Vignerové, podnikatel Kamil Bahbouh (42), je bývalým partnerem finalistky České Miss Leony Grešákové.

„Ano, s Kamilem jsem chodila,“ přiznala Blesku Grešáková. Podle informací Blesku byla jízda na koni centrem Prahy až na Václavské náměstí právě důsledkem nezvládnutého rozchodu s podnikatelem. Leona skončila po jízdě na koni v péči psychiatrů. „Už je to za mnou,“ dodala Leona s tím, že o bývalé lásce nechce nic bližšího říct.

“Rozešel se s ní kluk. Celý den byla zavřená v kumbále ve tmě a vylézala jen zřídkakdy. Bylo na ní vidět, že to nese hodně zle. Asi byla v depresích,” svěřila se před časem k incidentu jedna z chovatelek koní ve stájích na Císařském ostrově, totožnost onoho přítele ale neodtajnila.

396683:gallery:true:true

Nová Miss ČR Aneta je ale sdílnější. O svém vztahu s o dvacet let starším a ženatým Kamilem Bahbouhem hovoří jako o perspektivním. „Známe se už dlouho, ale chodíme spolu teprve krátce. Náš vztah považuji za velmi perspektivní,“ svěřila Aneta, která si nepřipouští ani známé pravidlo, že s vítězstvím v soutěži krásy vymění stávajícího partnera. „Myslím si, že nás to může posunout jenom dál,“ uzavřela Aneta. Na dotaz Blesku, zda ví, že její perspektivní partner má manželku a děti, odpověděla misska lakonicky: „Je to možné.“

Fotogalerie
1 fotografie