„Chtěl jsem si zkrátit cestu okolo stolů s počítači. Jenže jsem přehlédl, že je tam skleněná stěna. Nabral jsem ji a už se mi jen zatmělo před očima,“ dodal zpěvák, který natáčel pořad o vaření se Zdeňkem Podhůrským.

Nebylo to ale jediné zranění toho dne. Moderátor Podhůrský si při krájení cibule skoro amputoval bříško prstu. Členové štábu nechali Milana asi hodinu odpočívat a mezitím zastavovali krev Zdeňkovi.

Když se Drobnému ani po hodině neulevilo, odvezl ho kamarád k lékaři. „Dozvěděl jsem se, že mám přeražený nos a otřes mozku. Doktor mi narovnal nějakou kůstku, dostal jsem bandáž na nos a čelo si musím ledovat,“ prozradil Drobný s tím, že situace je o to horší, že se před dvěma lety podrobil operaci nosu kvůli zástavě dechu ve spaní. Navíc ho hlava pořád úporně bolí. Zpěvák má obavy, jak zvládne koncerty, které ho v říjnu čekají a taky, jak bude vypadat. Vystoupí koncem měsíce v Hybernii na Bona Mente a pak při velké show v Obecním domě k padesáti letům Semaforu. Drobný bude nejspíš stylově hrát všemi podzimními barvami.