„Stoprocentně vím, že premiéru zvládnu. Cítím se na to,“ svěřila sebejistě zpěvačka. Zkouškám včera sice jen přihlížela, ale ve čtvrtek už bude zpívat a za týden to na pódiu roztančí naplno. Aby ne! Iveta má, jak Blesk zjistil, za jedno představení slušný honorář: 15 tisíc korun. To je na roli v muzikálu víc než slušné.

Iveta Bartošová: První rozhovor po operaci! >>

Pomeje svou ženu na zkoušku muzikálu přivezl.
Autor: Blesk - Martin Mithofer

Pomeje svou ženu na zkoušku muzikálu přivezl.

„Dneska si ještě dávám pohov, aby mně nepopraskalo břicho. Ve čtvrtek to ale už bude 14 dnů od operace a to už mi pan doktor povoluje všechno,“ vysvětlila Iveta, která se prý nejvíc těší na to, že má v muzikálu možnost zpívat kromě svých hitů i pecku Michala Davida Jak snadno uvěříte lhářům. „Tu písničku přímo miluju,“ přiznala Bartošová s tím, že roli, kterou jí Sagvan Tofi svěřil, si skutečně odžila. „Proto nechápu, proč se jmenuju Eva. Mohla jsem být klidně Iveta. To mělo Sagvana napadnout,“ míní Bartošová, kterou s Tofim pojí už letité přátelství.

„Když jsem žila s Michalem Penkem, Sagvan bydlel naproti nám. Vždycky, když ráno přitáhl z mejdanu, stavil se nejdřív u nás a já mu uvařila kávu a ohřála párky,“ vzpomíná Iveta. A když prý vařili, neustále na sebe klepali a půjčovali si sůl, pepř nebo papriku. „Na tu dobu moc ráda vzpomínám a Děti ráje mně ji překrásně vracejí. Byli jsme mladí, krásní, veselí lidé. A takový je i ten muzikál,“ dodala zpěvačka.