Zatímco ona, pánové z ODS a další se šokujícími kampaněmi snaží vytěžit co nejvíc pro sebe, Bára Basiková, Richard Krajčo nebo Eva Čerešňáková to dělají pro dobročinnost. I tak jsou ale jejich snímky na hraně...

Je na ženské

416482:gallery:true:true


Netradiční kampaní se před třemi lety rozhodla podpořit iniciativu Právo na lásku zpěvačka Bára Basiková (46). Ta se nechala spolu s herečkou Helenou Dytrtovou vyfotit v intimních pózách jako lesbická dvojice. Výstavou se snažila podpořit slovenské gaye a lesbičky, na které se na Slovensku stále pohlíželo skrz prsty.

Obětí upíra

416489:gallery:true:true


Modelka Eva Čerešňáková (23) se stala tváří kampaně Českého červeného kříže, na jehož plakátech je vyfocena jako oběť upíra. Snaží se tak přimět mladé lidi k bezplatnému dárcovství krve, sama krev totiž pravidelně dává. Spolu s Alim Amirim (29) se na podporu kampaně za upíry klidně i převlečou!

Striptýz z ODS

416485:gallery:true:true
Letní předvolební kampaň ODS, kde jsou na billboardech vysocí představitelé ODS vyfoceni v plavkách, nenechala skoro nikoho chladným. Jedni byli nadšení vtipem, který by od ODS čekal málokdo, druzí byli krajně pobouřeni. Billboardy totiž visely i v Chorvatsku a politici tak prý udělali České republice jenom ostudu.

V roli feťáka

416484:gallery:true:true


Hned na třech fotografiích se nechal Richard Krajčo (32) zvěčnit pro Linku bezpečí – jako bezdomovec, alkoholik a feťák. „Práce Linky bezpečí je podle nás přínosná tím, že dokáže být pro volající kámošem, kterému můžou věřit,“ vysvětluje Krajčo. Na fotografiích má být vidět, před čím děti a mladé lidi může Linka bezpečí ochránit.

Jde na porážku

416486:gallery:true:true
V šokující kampani na podporu svého turné se objevila zpěvačka Tereza Černochová (24), dcera slavného českého zpěváka Karla Černocha (†64). Tereza totiž neváhala a nahá si klekla na stůl a nechala na sebe namalovat plánek jako stvořený pro řezníky, kteří se chystají porazit krávu. A aby toho nebylo málo, tři muži ji ještě k tomu přeměřují!

Večeří žížaly

416487:gallery:true:true


Když se řekne Dáda Patrasová (53), ledaskomu vytane na mysli její písnička Chytila jsem na pasece žížalu. Dáda a žížala Julie se staly stejně nerozlučnou dvojkou jako Štaflík a Špagetka. Že má Dáda drsný smysl pro humor, potvrdila při vzniku fotografie, kdy symbolicky pojídá žížaly a paroduje tak svoji nejvěrnější kamarádku.

Fotogalerie
1 fotografie