„Vendula by si měla v Kapce udělat pořádek, měla by si své zaměstnance hlídat,“ říká Janis s tím, že by také Vendula mohla zůstat v Kapce jednou sama.

A co na to Vendula? „Co mám na to říct? Chtěli odejít, tak odešli. Víc se vyjadřovat nebudu,“ řekla Blesku Vendula s tím, že teď potřebuje klid, aby se umělé oplodnění povedlo.

Čtěte také:

Pavel Boček opustil Vendulu Svobodovou! >>
Svobodová: Týden po svatbě v bolestech! >>

409602:gallery:true:true

Sidovský se ozval: "Vendulo, udělej si v Kapce pořádek!"

Ředitelka Švarcová leží Sidovskému tak v žaludku, že kvůli ní udělal na Vendulině oslavě svatby malé pozdvižení. Místo bankovek dali s partnerem Pavlem Vítkem do pokladničky pro nadaci, kterou Vendula u vchodu připravila, dopis pro Elen Švarcovou. „Docela jsme si to užili. Místo svatebních darů Vendula hosty žádala, aby přinesli peníze pro Kapku. My přišli s obálkou, ve které bylo psaní. Napsali jsme, že pokud budeme chtít přispět na zdraví dětí, uděláme to přímo, a ne přes Kapku. Ani nevím, jestli se Vendula o dopisu dozvěděla,“ řekl Blesku.

Spoluzakladatel nadace Sidovský před 9 lety pro Vendulu organizoval vůbec první koncert Kapky naděje ve Státní opeře a vymyslel i název fondu. Všechno prý fungovalo, než nastoupila Švarcová. „Dělala naschvály,“ svěřuje se Janis s tím, že to byla Elen, která Vendule vyčinila, že mu šla za svědka na svatbě. „Protože Vendula zrovna není člověk, který by chtěl řešit problémy, z Kapky jsem pro svůj klid odešel,“ dodal Sidovský.