„Erbová se úplně zbláznila. Píše mi esemesky, volá mi a tvrdí, že prý spím s jejím mužem. Je na mě strašně sprostá. Ona se asi úplně zbláznila a všechny ty její aféry se jí vymkly z rukou,“ říká modelka Martina Gavriely.

„Já Vlaďku Erbovou znám z přehlídek, normálně jsme se potkávaly. Ale jejího muže jsem viděla asi dvakrát v životě. Rozhodně s ním nespím,“ tvrdí blonďatá kráska, která v minulosti chodila například s hokejistou Radkem Dudou.

Fotogalerie
7 fotografií

„Víte, já nejsem ta, co prodala do médií celou svoji rodinu jenom proto, aby se o ní psalo, a ona díky tomu měla více zakázek. To je případ Erbové. A jsem přesvědčená, že aféru o tom, že já spím s jejím manželem rozpoutala jenom proto, aby se přestalo mluvit o její aféře s Řepkou. Já ale nehodlám v jejích plánech jakkoliv vystupovat. Chci jednou provždy říct, že je to nesmysl a že už nechci, aby mne Erbová využívala pro svoje podivné hry,“ zlobí se Gavriely.

„Napsala mi neuvěřitelné množství esemesek, do toho mi volala. Jednou mi nadávala do bůhví čeho, podruhé mi plakala do telefonu, jak je zoufalá. Pak mne zase zvala, ať spolu jdeme na hokej podpořit jejího manžela. Nakonec začala vzlykat, že čí tedy jsou ty vlasy v jejich koupelně, když nejsou moje, s kým tedy ten její manžel spí. Erbová se podle mě naprosto regulérně zbláznila a měla by se jít léčit,“ myslí si Martina.

Ta nakonec Blesk.cz poskytla i přesné znění sms, které jí Erbová poslala. Erbová celý incident přiznává. "Objevila jsem hovory mezi Martinou a mým manželem. Zpanikařila jsem a obvinila jsem ji z toho, že je mi s ní manžel nevěrný. Už jsem se jí za to omluvila. Dlužím jí minimálně večeři," říká Erbová. "Ukázalo se ale, že Gavriely pracuje pro jednoho mobilního operátora, u kterého mému manželovi sjednávala smlouvu. Je to moje chyba," sype si popel na hlavu modelka.

Jenže Gavriely tak smířlivý tón rozhodně nemá. "Erbová je blázen a nechci s ní mít už nic společného. Znovu opakuji, že to celé udělala jenom proto, aby strhla pozornost od svého poměru s Řepkou," uzavírá Gavriely.

SMS Erbové pro Martinu Gavriely:

„To že jsi hokejová víme, ale Bahenská jsem já a to poznáš!“

„Ty lži někomu jinýmu.. A nechtěj mě potkat.. Bude zle to ti slibuju“

„Smát se brzy nebudeš.. volají mi novináři, lidi, a píšou si to i na tom vašim debilnimfacebooku! Víš co, tebou mě neurazí… Ty matko roku!“

„Bohužel ti už nevěřím… Asi mi hráblo? Ne, ale nenechám ze sebe dělat píču… Zatím moje řeč na tvou osobu byla ok, ale jestli bude další článek, tak ráda někomu řeknu, co si o tobě myslím… Já bych si to nikdy nedovolila… ale tobě je to asi jedno“