„Všechny příběhy jsou pravdivé. Nejhorší asi bylo, když moje spolubydlící vyskočila z okna,“ řekla Blesku.

Osmnáctiletá Francouzka Isabelle chtěla spáchat sebevraždu z nešťastné lásky k majiteli modelingové agentury. Stalo se to v jeho kanceláři, když tam zrovna nebyl. Vylezla na parapet v 8. patře. „Nakonec prý uklouzla omylem, když jí sebevraždu rozmlouvali lidé z pater nad ní i z chodníku... Doktoři o její život marně bojovali patnáct hodin,“ vypráví Frühlingová.

Iva se modelingu věnovala od čtrnácti, kdy odjela sama do Francie. Mezi kolegyněmi zažila leccos, od bulimie s anorexií po závislost na drogách. „Možná bude moje knížka i poučením pro holky a jejich rodiče. Vždyť s touhle prací začínají čím dál mladší děti,“ míní Iva. „Já vydržela dělat jenom modelku pouze dva roky. Nemám povahu na to, být jen chodící figurínou, a tak jsem si v šestnácti začala shánět kapelu, se kterou bych mohla zpívat. Ale na modeling nechci házet žádnou špínu, kdybych dělala někde v chemičce, těžko by mi vydali třeba první cédéčko,“ říká Frühlingová.

To, že jí vyšla knížka, je pro ni přelomem. „Psala jsem od dětství, mám plný šuplík popsaných sešitů. Ale až doteď jsem nic kromě textům k písničkám nedotáhla do konce. A zážitků mám víc, než se vešlo do jedné knížky. Jestli se bude dobře prodávat, klidně napíšu druhý i třetí díl,“ uzavřela.