AUKCE ODSTARTOVALA: www.blazniveaukce.cz

V rámci víkendu si vítěz vyzkouší, jaké je to být hostem na VIP večírku, vozit se autem s řidičem či bydlet v luxusním hotelu. Na přípravě programu podílí i sama Agáta: „Myslím, že to bude zábava,“ tváří se trochu tajemně šéfka agentury Agatamodels.

A jak tedy víkend a Agátou? „Není to nic těžkého,“ směje se modelka. „Prostě stačí přihazovat na BláznivéAukce.cz. A navíc desetinásobek nejvyšší ceny, kterou za mou společnost někdo nabídne, půjde na charitativní účely na projekt Blesk Srdce pro děti,“ připomíná Agáta.

Aukce se můžete zúčastnit dvěma způsoby: buď přihazováním prostřednictvím SMS nebo registrací na serveru BláznivéAukce.cz. Každý, kdo se na webu zaregistruje, získá navíc pět kreditů zdarma a při každém dalším přihlášení jeden volný kredit za den. Kredity jsou ve světě bláznivých aukcí hlavním platidlem a můžete je samozřejmě i dokupovat. Právě pomocí kreditů je možné k jednotlivým aukcím přihazovat. „Je to zábava a adrenalin v jednom,“ říká Agáta a dodává: „Už jsem na vítěze zvědavá!"