Daniel Častvaj, který v minulosti pracoval například jako reportér televize Nova, na magistrátu vedl oddělení public relations. Právě toto oddělení nedokázalo skoro devadesát dní zařídit odpověď primátora Pavla Béma na otázky, které mu zaslala redakce jednoho tuzemského deníku.

Fotogalerie
3 fotografie

Když nakonec redakce odpovědi primátora získala, ukázalo se, že samotný Bém vůbec není jejich autorem. To nejvyššího muže Prahy natolik rozlítilo, že se s Častvajem dohodl na odchodu.

„Za dvanáct let v komunální politice se mi nikdy nestalo, abych neviděl otázky a ani odpovědi,“ vysvětlil médiím Bém své radikální rozhodnutí. Na stránkách magistrátu už dokonce visí inzerát na obsazení bývalého Častvajova postu.

Radost z Bémova rozhodnutí jistě nebude mít herečka z populárního seriálu Ordinace v růžové zahradě Markéta Plánková. Častvaj je totiž jejím novým milencem.

Zprávu o novém vztahu populární herečky přinesl Blesk.cz už před několika týdny. Plánková se s Častvajem potkala v květnu při propagaci své nadace. „Hned si padli do oka a Dan Markétu pozval na večeři. Tím to všechno začalo,“ popsala tehdy zrod nové lásky kamarádka herečky. Teď možná bude muset Plánková svého milence nějakou dobu živit!