„Vlaďce volá paní Řepková téměř každý den a neustále po ní dost tvrdým způsobem žádá vysvětlení toho, co bylo mezi ní a jejím manželem. Nedala jí pokoj, ani když byla Erbová na dovolené v Egyptě. I tam s ní musela Vlaďka několikrát mluvit,“ popisuje kamarádka modelky.

„Ano, jeden telefonát opravdu proběhl,“ přiznala Erbová. A že se nejedná rozhodně o nějaké kamarádské klábosení je snad všem jasné. To se ale Erbová snaží vyvrátit. "Paní Řepková mi vykala a chovala se slušně," tvrdí modelka.

„První telefonát byl možná ještě slušný. Jenže pak se to změnilo. Řepková Vlaďce dost sprostě nadávala,“ dodává náš zdroj. Řepka se měl dát s Erbovou dohromady při focení kalendáře pro firmu Impex Car, která do Česka dováží luxusní auta.

Ačkoliv je modelka Vlaďka Erbová stále vdaná za hokejistu Zdeňka Bahenského, prožila několikaměsíční románek s fotbalistou Tomášem Řepkou.

Ten jako první odhalil Blesk.cz. Když se informace dostala na veřejnost, dostal Řepka od své manželky nůž na krk – buď se s Erbovou okamžitě rozejde, nebo ho čeká drsný rozvod. Stoper Sparty se proto rozhodl pro první možnost.

Jenže tím pro Renatu Řepkovou celá záležitost neskončila. Poté co si to vyřešila s manželem, rozhodla se dát pořádně za vyučenou i Erbové. Té od té doby neustále telefonuje a dává jí pořádnou „sodu“.

Fotogalerie
8 fotografií