Jak s humorem a nadsázkou zvládnout život po třicítce? Na to se budou snažit přijít každou středu večer tři partnerské páry. „Od seriálu si slibujeme, že k obrazovkám přitáhne mladší cílovou skupinu. Potíže vztahů, které řeší, jsou velmi reálné a najdou se v nich téměř všichni současní třicátníci a čtyřicátníci,“ přiznala Blesku tisková mluvčí Jana Kocová.

Podle jejích informací se prvních třináct epizod seriálu natáčelo od 1. července do 21. září v ateliérech, ale i v reálném prostředí. "K exteriérům jsme využili především pražské Dejvice, Žofín i zámek Ctěnice,“ prozradila Kocová. Herců projde seriálem zhruba osmdesát pět včetně dětí. Štáb, který se podílí na výrobě, čítá celkem 75 osob, jen 50 se přímo podílí na natáčení. A úvodní písničku k seriálu premiérově pro televizi nahrála v češtině skupina Support Lesbiens.

V seriálu se v hlavních rolích setkají sestry Zuzana a Soňa Norisovy, Filip Blažek, Jitka Schneiderová, David Novotný a David Matásek. Podle informací Blesku si hlavní herci přišli na cca 10 – 15 tisíc za jeden natáčecí den.

David a Karolína
Autor: TV Prima

David a Karolína

Karolína (Soňa Norisová) se chtěla postavit na vlastní nohy, a tak odjela do zahraničí. Po návratu do Čech potkala úspěšného a ctižádostivého Davida (David Matásek) a narodil se jim syn Honzík, s kterým je Karolína na mateřské dovolené. Role ženy v domácnosti ji ale neuspokojuje, a aby se nezbláznila, pokouší se skloubit rodinu s prací editorky. To není vůbec jednoduché, protože David odmítá, aby si najali na hlídání Honzíka chůvu. Obává se, že by oslabila Karolíninu pozici matky.


Petr a Jana
Autor: TV Prima

Petr a Jana

Petr (David Novotný) a Jana (Jitka Schneiderová) mají čerstvě po svatbě a snaží se o miminko. Něžnější polovina páru si však příliš neuvědomuje, co všechno péče o miminko obnáší. Přes křehký zjev je Jana hlavou rodiny a hodně věcí musí být po jejím. S Petrem žije v domku, který zdědila po prarodičích, a tak se tam cítí víc doma než její poněkud uťápnutější protějšek. Momentálně Jana hodně věcí podřizuje tomu, že pracuje na dítěti. Chce být v co nejlepší formě a být na všechno připravená.


Radka a Adam
Autor: TV Prima

Adam a Radka

Adam (Filip Blažek) a Radka (Zuzana Norisová) jsou jako oheň a voda. Adam je nenapravitelný sukničkář. Na střední škole čuchl k mejdanům, pivu a nočnímu životu vůbec a tento styl žití mu vyhovuje. Vrchol kulturního zážitku je pro něj návštěva kina za účelem nabalení nového úlovku. Radka je romantická duše, která touží po pravé lásce. Zažila ale už několik milostných zklamání a myslí, že má smůlu na muže. Na rozdíl od Adama miluje kulturu a hodně čte. Adam a Radka se teprve poznali a jejich vztah je v plenkách.


Radka a Adam
Autor: TV Prima

Co se v prvním díle semele?

Jana se snaží otěhotnět, její manžel Petr zase opít a jeho nejlepší kamarád Adam zlomit rekord v počtu vztahů na jednu noc. David se honí za kariérou, ale mezitím musí řešit nářky své ženy Karolíny, která touží po chůvě. Radku opustí její přítel kvůli pracovní cestě do Hongkongu. Radka nemá v lásce štěstí, ale to se možná změní, když v supermarketu narazí na Adama.