Jak Iveta v pátek tvrdila, tolik se těšila, že dnes na oslavě ročního výročí svatby manžela Jiřího Pomeje (44) obdaruje zprávou, že čeká miminko. Místo veselí se teď utápí v zoufalství a beznaději.

„Je mi hrozně. Na duši i fyzicky. Modlila jsem se, abych to děťátko donosila a život pro mě získal nový rozměr,“ svěřila včera odpoledne Blesku se slzami v očích zdrcená zpěvačka. Ještě minulý týden ovšem Blesku tvrdila, že těhotná není. „Nechtěla jsem nic říkat předtím, než mě ujistí lékaři o tom, že je vše v pořádku,“ vysvětluje Iveta.

Fotogalerie
3 fotografie

Jak sama uvádí, podle lékařské zprávy potratila v sedmém týdnu těhotenství a za potrat může její vyčerpaný organismus.

„Bylo mi velmi špatně od žaludku, zvracela jsem. Pociťovala jsem všechny příznaky, které jsem znala z doby, když jsem čekala Artura,“ popsala Blesku Iveta své problémy které vyvrcholily v neděli. Na koncertu ve slovenské Spiši na ni čekalo sedm tisíc fanoušků a zpěvačka už vytušila, že je zle. Bolesti se snažila zakrýt, o to víc však publikum nechápalo, co se to s ní děje. Když se pak objevily spekulace o tom, že je Bartošová těhotná, všechno se snažila popřít…

Bartošová má už jeden potrat za sebou. Před Arturem už byla s Ladislavem Štaidlem (64) jednou těhotná. Štaidl ale dítě nechtěl.