V publiku nešetřila ovacemi Kateřina Herčíková (30), kterou doprovázel dvojník jejího manžela, ani Yvetta Blanarovičová (44), která povzbuzovala svého staronového milence Marka Pila (30). A to říkala, že s ním skoncovala!

Diváci, kteří studovali program, byli poněkud překvapeni, když v seznamu byly písně Anety Langerové uvedeny pouze jako blok bez jmenného seznamu. „Minulou středu, když šel program do tiskárny, si Aneta ještě nebyla jistá tím, co chce zpívat,“ vysvětlil organizátor Janis Sidovský.

Královny popu zdrsněly >>
Královny popu na Karlštejně: Brožová sebrala Pilarové korunu >>
Královny popu mají bojovku na hradě: Zpěvačky skryje tajná chodba >>

Na pódiu se vystřídaly ještě Jana Kirschner, Helena Zeťová, Kateřina Brožová, Bára Basiková či Naďa Válová s Lenkou Novou. Největší aplaus ale sklidily známé songy Tenkrát na západě Věry Špinarové a Montyho čardáš čerstvé sedmdesátnice Evy Pilarové.

Fotogalerie
10 fotografií

„Nechala jsem si na koncert ušít speciální šaty od Osmanyho Laffity,“ pochlubila se Blesku na afterpárty Pilarová. Kromě ní se z královen zastavily pouze Kirschner a Brožová. „Ostatní se omluvily,“ vysvětlil Sidovský. Basikovou možná odradilo i žertování jednoho z moderátorů Jana Saudka na adresu jejích mlékem nalitých prsou.

Zmizela i Blanarovičová, která se opět dala dohromady s Markem Pilem. A to se s ním rozešla kvůli tomu, že ho živila a přitom jí byl navíc nevěrný! Tvrdila, že s ním bude v kontaktu pouze pracovně a na koncertu se přitom drželi za ruce a padl i nějaký ten polibek.

Spekulace vzbudil partner Kateřiny Herčíkové, který byl téměř dvojníkem jejího manžela. „Nechtěla jsem nikoho mást, jejich vzájemnou podobu jsem si ani neuvědomila. Řekli mi to až tady. Muž má službu v ordinaci, tak jsem vzala kamaráda Milana Školníka. Dělá provozního v Divadle Palace a je zadaný,“ vysvětlila Blesku.