Veronice se v posledních měsících na milostném poli příliš nedařilo. Ale jak se zdá, tak období neúspěchů je minulostí. Herečka září štěstím a důvodem je o rok starší házenkář týmu Lovosic Jiří Havlát. Informaci o novém partnerovi Veroniky Nové jako první přinesl týdeník Spy.

Fotogalerie
7 fotografií

„Ano, jsme spolu,“ přiznala mladá herečka, která díky roli v Ordinaci patří mezi nejznámější české mladé tváře. Sympatická Veronika navíc volbou partnera ukázala, že rozhodně není žádná zlatokopka jako mnohé její kolegyně.

„Jirka si jako házenkář vydělá bez prémií sedm tisíc korun. A tak s partou kamarádů má ještě partu na montování oken. Tahle práce je v podstatě živí,“ práskl na nového partnera Veroniky jeden z jeho spoluhráčů. Herečka tak vydělává mnohem více než její nová láska.

„Takovéhle věci vůbec neřeším,“ dodala populární umělkyně. O té se mluvili v souvislosti s hereckým kolegou Janem Šťastným, se kterým se na jednom z večírků vášnivě líbala. Oba ale tvrdili, že jsou jen přátelé. Zřejmě tak tomu skutečně je.