Modelky, o nichž se ví, že se nemají v lásce, musely kartářku navštívit odděleně. Podívejte se, co jim vyšlo!

Dominika Mesárošová
Autor: Petr Merta

Dominika Mesarošová

Vztahy: I když by si modelka skutečnou lásku opravdu přála, ten pravý muž se podle vědmy ještě minimálně dva roky neobjeví. Mesarošová si má zatím spíše užívat krátkých románků a flirtů.

Kariéra a peníze: Modelka se o své finance nemusí bát. Vždy bude mít totiž z čeho brát. Další roky tak Mesarošová pojede v zajetých kolejích módních přehlídek a bulvárních excesů. Budoucnost má podle kartářky zajištěnou.

Zdraví: U této otázky vědma velmi zvážněla. „Rozhodně musíte vypnout. Zmírnit stres a zharmonizovat mysl. Všechny vaše zdravotní problémy jsou zakořeněné psychické obavy a strašáci,“ varovala modelku. Dominika už má už za sebou kolabs, který byl způsobený právě stresem.>>

Rodina: Vztahy mezi Dominikou a její matkou jsou velmi komplikované. I přesto ji zajímalo, jak se matčin život bude ubírat dál. „Za pár let potká úplně nového muže a začne přehodnocovat své chování a životní rozhodnutí,“ překvapila svou věštbou Dominiku. Možná se nakonec obě usmíří. V Osmnácti letech Dominika dokonce utekla z domova a brala kokain! Čtěte!

Varování: „Neustále hledáte oporu v mužích. Musíte se naučit být samostatná a zvládat své problémy sama,“ zněl nemilosrdný verdikt Dragonari.


Dominika Kadlčková
Autor: Petr Merta

Dominika Kadlčková

Vztahy: Dominika šla ke kartářce, aby jí pomohla rozřešit složitý problém. „Mám vztah s jedním mužem. Dostala jsem ale výbornou nabídku na práci v zahraničí a teď nevím, co mám dělat,“ svěřila se Blesku. Kartářka měla hned jasno. „Tento muž vám nedá nikdy to, po čem opravdu toužíte. Můžete být milenci, ale to je všechno. On má vztah s jinou ženou, a i když to není vážné a brzy to skončí, vždy tu bude nějaká další. Rozhodně kvůli němu nepřinášejte oběti,“ řekla Dragonari.

Kariéra a peníze: „Čeká vás velká kariéra! Vidím tady i práci v zahraničí a opravdový úspěch! Neplýtvejte energii na vztahy a pokuste se z toho vyždímat maximum,“ poradila Kadlčkové.

Zdraví: Životní styl modelce na zdraví nepřidá. Nepravidelná životospráva a málo spánku by se v budoucnu mohly vymstít. Kartářka radí thajské masáže a pročišťovací kúry.

Rodina: Zde je prý vše v pořádku. Kartářka poradila, aby mysleli na zadní kolečka a odkládali finance na horší časy. Hrozí jim přírodní katastrofy, klidně by jim vichřice mohla odnést střechu nad hlavou.

Varování: Modelka si prý ale musí obrnit nervy a za úspěchem si tvrdě jít. „Dávejte si pozor hlavně sama na sebe. Hrozí u vás totiž kolize vůle,“ varovala vědma