O ostrém jazýčku Barbory Tachecí se dobře ví. Moderátorka, která před rokem skončila v léčebně v pražských Bohnicích, si nebere před nikým servítky! Budoucí kolegové se snaží před jejím nástupem pořádně obrnit. „Všichni vědí, jaká je Tachecí pedantka. Všechno komentuje. Stačí jakákoliv maličkost a ona hned vyletí. Celý štáb se už třese, protože až nastoupí, tak se asi budou dít věci,“ prozradil Blesk.cz jeden ze zaměstnanců televize.

Hrůzu z nové kolegyně mají nejenom kolegové ze zpráv, ale dokonce i maskérky. „Tachecí šíleně komanduje! Už i kosmetičky se strachují, kdy na ně přijde řada, aby ji nalíčily,“ dodal zdroj. Kvůli až chorobnému perfekcionismu moderátorky Prima prý dlouho přemýšlela, kdo se bude na novém pořadu s Tachecí podílet. „Vím, že chtěli vybrat někoho, kdo je opravdový profík, a hlavně kdo už má s Tachecí zkušenost,“ řekl zaměstnanec.

Tuto informaci potvrdila i mluvčí Primy Jana Kocová: „Adrian Stojkov pomáhá vše připravovat.“ Vypadá to, že volba nové šéfredaktorky Jitky Obzinové byla správná a Tachecí se na Primě postará o pořádné vzrušení.