Modelka, která čeká druhé dítě se svým partnerem italským fotbalovým brankářem Gianluigi Buffonem (31), se tak i přes rostoucí bříško stane pro rok 2010 nekorunovanou královnou kalendářů.

V červnu Alena Šeredová nafotila už jeden prestižní kalendář pro Stock a nyní jsou na řadě luxusní diamanty. „Společně se Šeredovou bude v kalendáři více slavných tváří,“ řekla Blesku výkonná ředitelka diamantové společnosti Jana Synková s tím, že Alena bude největší hvězdou.

Fotogalerie
3 fotografie

„Šeredová bude v kalendáři hned dvakrát. Na titulní straně a pak v prosinci. O dalších celebritách, které se pro focení oblečou pouze do diamantových šperků, se ještě pořád jedná,“ upřesnila Synková.

„Zatím je kromě Aleny Šeredové jistá ještě módní návrhářka Blanka Matragi,“ vysvětlila výkonná ředitelka společnosti. Podle informací Blesku se na každé fotce objeví šperky zhruba za dva miliony korun.

Luxusní kalendář bude fotit Sára Saudková, která pro Šeredovou diamanty už sama vybrala. A to tak, aby na fotce dokonale ladily s osobností modelky. „Začneme fotit v září a jelikož budou všichni jen v diamantech, těšíme se, jak vynikne Alenino těhotenské bříško,“ dodala Jana Synková .