„Nemohl jsem překousnout konec našeho čtyřletého vztahu,“ přiznal Blesku Martin.

Expřítel modelky se prý ještě doteď nemůže vyrovnat s tím, že mu Petra dala košem kvůli fotografovi Ondřeji Pýchovi (34). Ten kvůli lásce k modelce dokonce skončil jako porotce soutěže. „Snímky, které jsem zaslal do redakce Blesku, byly původně čistě soukromého charakteru a pocházely z naší společné dovolené v Řecku,“ přiznal zhrzený Martin, který teď svého činu velmi lituje.

Svědomí se v něm hnulo poté, co si uvědomil, že by mohla Petra zveřejněním nahých fotek nejen vyletět ze soutěže, ale zaplatit i tučnou pokutu.

„Udělal jsem to hlavně ze žárlivosti, nemohl jsem překousnout konec našeho čtyřletého vztahu. Teď mě to mrzí a tímto způsobem se Petře za to velice omlouvám,“ řekl Blesku Martin.

Samotná Venclová však jeho omluvy zcela pomíjí. „Nechci se k tomu vůbec vyjadřovat,“ vzkázala Blesku z Tuniska, kde tráví dovolenou se svou mladší sestrou, a od svého expřítele si chce držet co největší odstup. Cestu ke korunce krásy má modelka vskutku trnitou. Dobrá zpráva je ale ta, že vedení Miss ČR zřejmě upustí od pokuty. Fotografie z dovolené totiž s největší pravděpodobností nesloužily ke komerčnímu využití...