Bořek Slezáček s Bleskem hovořil velice pohotově a jeho hlas zněl vyrovnaně. Následky těžké autonehody jsou evidentně zažehnány.
„Nemám proti vám vůbec nic, ale opravdu už nechci být v novinách. Proč bych také měl? Z veřejného života a showbyznysu jsem odešel. Hákuju jako každý jiný, tak proč byste měli psát o nějakém Pepovi Vomáčkovi?“ řekl Blesku Slezáček a potvrdil tím, že otřes mozku po sobě nezanechal opravdu žádné stopy.

 

372452:gallery:true:true

Simona je spokojená ve vztahu s hokejistou Jiřím Hudlerem

Bývalá manželka Simona Krainová mu samozřejmě uzdravení přála, ale kontaktovat ho nemá v úmyslu. „Neviděla jsem ho čtyři roky a dalších čtyřicet let mám v plánu v tom pokračovat,“ reagovala na dotaz Blesku, jak se jí exmanželova nehoda dotkla. Jejich krátké manželství v ní zřejmě mnoho nostalgických vzpomínek nezanechalo. „Každý máme svůj život, já jsem šťastná s Jirkou (pozn. redakce Hudlerem),“ dodala.

O Bořka v rekonvalescenci se stará přítelkyně Žaneta, se kterou má Bořek čtyřměsíčního Kolju. Žanetě spadl kámen ze srdce, chvilku to totiž opravdu vypadalo, že si Bořek vážně poranil mozek a z ARO se hned tak nedostane.