A protože Leon Gottův výlet do Monaka pojal i jako okázalou oslavu Karlových sedmdesátin, zorganizoval i 'prezidentskou' přepravu.

Slavíkova skupinka nepřistála běžnou linkou na ruzyňském letišti, Gott a jeho kamarádi vystoupili ze soukromého tryskáče na letišti vládním. Leon je známý tím, že se rád kamarádí s politiky a hvězdami showbyznysu. A Gotta bezvýhradně obdivuje a váží si ho. Proto mu také loni na Silvestra nabídl, aby o půlnoci zpíval v jeho King’s Casinu za velice slušnou částku. Gott přijal. Tím spíš, že tam vítal Nový rok i jeho nejlepší kamarád Ladislav Štaidl, který je jako vášnivý hráč Black Jacku v Rozvadově častým hostem.

Gott je u Leona skutečně tou největší hvězdou, a proto si král kasin usmyslel, že mu zařídí k sedmdesátinám pobyt v jednom z nejdražších evropských hotelů, Hotelu de Paris v Monte Carlu.

V honosném paláci přijde apartmá na 62 400 korun za noc a z okna se můžete dívat na nejslavnější kasino světa. A protože se 14. července narodil i další Leonův kamarád Michal David, pozval do Monte Carla i muzikálového bosse. A samozřejmě Ladislava Štaidla, Karlova největšího kamaráda. Leon pochází z bývalého SSSR a nyní je občanem Izraele. Nechal si zrekonstruovat zámecké sídlo u Mariánských Lázní. Do svého King’s Casina v Rozvadově přijíždí rolls-roycem nebo dosedne před svůj podnik v helikoptéře. Je vyhlášeným mecenášem Tachovska. Sponzoruje fotbal a nemocnice.