Karel Gott považuje mladého rappera za svého přítele a ten nyní dokázal, že o české hvězdě smýšlí podobně.

"Dobře si pamatuji na naše první setkání. Tenkrát, v prosinci 2007, jste mi řekl, ať se nezaobírám zbytečnými myšlenkami, protože stojíte za mnou a vždy mě budete podporovat. Do dnešních dnů držíte své slovo, za což Vám chci poděkovat. Přeji vám k 70. narozeninám všechno štěstí světa a zůstaňte dlouho zdravý! Ale především vám přeji to zdraví," napsal Buschido Gottovi.

230946:gallery:true:true

Zvláštní přátelství zahájila spolupráce v roce 2008 na hitu Für immer Jung (Navždy mladý). Drsné rappování tu zjemňuje Gottův melodický vokál. "Jako malý jsem miloval Včelku Máju, a tak jsem si na Gotta jednou vzpomněl a přizval ho ke spolupráci na mém albu," popsal Bushido okolnosti seznámení s českou hvězdou deníku Bild.

"Když jsem mu zavolal, tak si myslel, že se jedná o žert se skrytou kameru, ale pak souhlasil," dodává kontroverzní rapper.

364848:gallery:true:true

Hudební kritici vytýkají Bushidovi přehnanou agresivitu a obscénní texty, proto je přátelství s Gottem, který celý život vynikal jako vzor gentlemana, hodně překvapivé.

Dopis, který napsal Bushido Karlu Gottovi
Autor: Reprofoto - bild.de

"Je to milý a příjemný mladý muž. Ke mně byl vždy zdvořilý. A moc mě potěšilo, že mi k narozeninám poslal dopis," řekl německým novinářům Karel Gott.