„S Terezkou už jsem dlouho, máme se rádi, a tak mi svatba přišla jako úplně logický krok,“ řekl Blesk.cz Vojtek, který měl dlouhé roky pověst zarytého odpůrce ženění.

„Tak když už se oženil i Karel Gott, tak holt dojde i na mně,“ prozradil před časem s úsměvem přední muzikálový zpěvák, který má za sebou vztahy s herečkou Danielou Šinkorovou a tanečnicí Kristinou Kloubkovou.

Tereza Janoušková však na zapřísáhlého starého mládence vyzrála.
Romantický obřad proběhl v okolí Vrtbovské zahrady, která leží na svahu Petřína, kde si včera ve 12:30 si pár řekl ANO. „Nechtěl jsem svatbou vábit média,“ zdůvodnil své utajování Vojtek, kterému přišlo vhod, že se pozornost upírá již na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech.

A kdo přišel ze slavných? Z Vojtkových kolegů se svatby účastnili například režisérka Marie Poledňáková, moderátorka Jolana Voldánová, či herec Lumír Olšovský.

Přišla také herečka a moderátorka primáckého pořadu Top star, Mahulena Bočanová, které šokovala svým zjevem. Nenalíčená, s rozcuchanými vlasy a na sobě měla příšerné kvítečkované šaty. Omlouvá ji jen to, že měla starosti s uspořádáním hostiny pro novamnažele ve svém penzionu v Malých Číčovicích.

Fotogalerie
12 fotografií