„Zuzi, ty máš ale krásná kůzlátka,“ hulákal nadšením Bevelagua při pohledu na dekolt Belohorcové. A nezůstalo jen u lichotek, polonahý model se na blonďatou moderátorku vrhnul a začal ji objímat!

Fotogalerie
1 fotografie

Přítel Belohorcové Vlasta Hájek to nejprve jen nevěřícně sledoval a teprve pak se jal svou lásku chránit. „Běž od ní, běž od ní,“ vyháněl Bevelaguu. Ten si s tím ale hlavu příliš nedělal, protože hned jak skončil u Belohorcové, vrhnul se na Hanku Mašlíkovou.

„Ty jsi tak krásná, tebe bych nosil na rukou,“ svěřil se silikonové krásce slovenský divoch. A jak řekl, tak i udělal. Mašlíkovou si naložil do své svalnaté náruče a začal s ní běhat po zákulisí.

Bevelagua tak díky svým bezprostředním vystoupením začíná být v Česku pomalu stejně známý, jako v domovském Slovensku. Tam se Vašo především proslavil jako televizní moderátor. „Ale teď trávím více času v Praze, než na Slovensku, takže bych se rád uplatnil i tady. Snad mi k tomu pomůže i soutěž Muž roku, kde jsem postoupil do finále, které je v srpnu v Náchodě,“ přiznal se Blesk.cz urostlý Slovák.