„Strana ponese název Statečná mládež a bude seskupovat hlavně mladé lidi se svěžími středopravicovými názory,“ prozradila modelka svoji koncepci. Jako budoucí předsedkyně politické strany si dokonce začíná hlídat i to, jak se bude prezentovat v očích voličů.

„Dostala jsem nabídku nafotit listopadové číslo magazínu Playboy, ale jako budoucí předsedkyně strany si to nemohu dovolit,“ řekla bez stopy ironie Pavelková, která prý už pilně pracuje na potřebných formalitách, které jsou k založení politické strany potřebné. „Nejdřív musím sehnat tisíc podpisů na petici a hledám ještě několik členů,“ vysvětlila své plány modelka.

Fotogalerie
1 fotografie


Politika podle Pavelkové:

Na konkrétní dotaz, jaké cíle by si jako politička stanovila, Romana Pavelková hned vychrlila několik bodů. Kde však na ně vzít peníze, netuší. „Financování je velmi neprůhledné, takže nevím. Musela bych si najít poradce,“ přiznala modelka.

356373:gallery:true:true

Pavelková má o politice jen mlhavou představu

Co by chtěla?

● Zavedla bych státní příspěvky na bydlení a motivovala mladé, aby rodili víc dětí. Těm bych taky dala větší příspěvky. Ale jen do tří dětí, víc už ne.

● Lidem, kteří nepracují, bych snížila sociální dávky a ty vyšetřené peníze bych pak dala těm mladým lidem na bydlení a děti.

● Zrušila bych poplatky u lékaře. Před jejich zavedením to taky nějak fungovalo.