Chlapi jsou přebytečný druh! Alespoň na Barrandově... Stejně jako v kultovním polském snímku Sexmise chtějí na Nově zatočit s mužskými. Zatímco ve filmu nesměli kouřit a svádět ženy, v Televizních novinách už zřejmě nebudou moci číst zprávy! Důvod? Úspory kvůli fi nanční krizi!

Pánové Dumbrovský, Koranteng či Voříšek si patrně budou muset hledat nová místa. Podle informací Blesku budou národ i o spadlých letadlech či atentátech v Iráku informovat jen dvě prsaté blondýny – Lucie Borhyová a Michaela Ochotská. A každá bude ve studiu sama! Takže obvyklé vzájemné žertíky na závěr odnese čas. Vedení Novy samozřejmě zarytě mlčí, ale informace potvrdilo několik lidí z redakce Televizních novin!

„Vedení televize řeší v rámci úspor šachy v Televizních novinách. Místo dvojic by hlavní zprávy měly hlásit jen prsaté blondýny,“ prozradil Blesku zaměstnanec televize Nova. „A dokonce ani ne ve dvojicích, jak je zvykem, ale jedna po druhé,“ dodal zdroj.

Fotogalerie
1 fotografie

„O tom, že by nejsledovanější pořad v zemi Televizní noviny nemoderovaly populární moderátorské páry, jsme nikdy ani neuvažovali,“ tvrdí tisková mluvčí Michaela Fričová.

Mužská moderátorská část si ale svými křesly tak jistá není. „Moderátoři mají obavy ze ztráty zaměstnání, i když vám to do očí neřeknou,“ prozradil Blesku jeden z televizních pracovníků. „O zrušení moderátorských míst jsem zatím neslyšel,“ řekl Rey Koranteng. Karel Voříšek však na dotaz, zda ví o tom, že moderátoři by měli na Nově skončit, zareagoval okamžitě: „Mám se bát útoku blondýn?“