„Už jsem třikrát moderovala, ale jen kratší věci jako tiskové konference,“ prozradila Blesku Štěpánka a svěřila se, že už Adámka s Honzíkem nekojí. „Neměla jsem pro ně dost mléka,“ přiznala. Kluci prý na umělé stravě přibírají ostošest. „Jeden už má čtyři kila, druhý tři,“ pochlubila se.

Při narození byla dvojčata opravdu malinká – vážila 1,9 a 1,2 kila, a tak si je musela z porodnice odvážet postupně. Honzíka měla doma po třech týdnech, Adámka až po měsíci. Štěpánce hodně pomáhá její maminka, která děti s nadšením hlídá. „Máma by u nás nejraději byla pořád,“ usmívá se moderátorka. Babička s rodinkou bude jezdit i na jejich oblíbený golf, kterého se přes prázdniny nechtějí vzdát.

„Jinou dovolenou neplánujeme, kluci jsou na cestování ještě malí. Vypravíme se jen s Honzovou osmiletou dcerou Julinkou někam do akvaparku za hranice,“ doplnila Duchková, které by mohly maminky po porodu závidět postavu. „Všechnu váhu jsem měla v břiše. To splasklo a zůstala mi asi jen dvě kila navíc,“ svěřila se.

Z »králíčků« Honzíka a Adámka už jsou pořádná mimina – jeden váží tři, druhý čtyři kila
Autor: Foto Blesk - Martin Mithofer

Z "králíčků" Honzíka a Adámka už jsou pořádná mimina – jeden váží tři, druhý čtyři kila