"Drogy jsem zkusila, ale kdybych do toho spadla, nejsem tam, kde teď," dušuje se modelka.

Podle přátel Dominiky však zkušenost s drogami nebyla tak nevinná. "Zkoušela to, co se jí zrovna dostalo pod nos. Od trávy až po koks," řekl Blesku zdroj z okolí modelky. "Celá jejich rodinka je velmi povedená. Její bratr Danny poté, co oslavil osmnácté narozeniny, utekl z domova přesně jako Dominika," dodává bývalý soused Mesarošových. Dominika nařčení nijak nevyvrací. "Nebudu říkat, že jsem drogy nezkusila," přiznala Blesku modelka.

Fotogalerie
3 fotografie

Stejně otevřeně mluví i o útěku z domova. "V 18 letech jsem odešla ke svému příteli," přiznala. "Uměla jsem se o sebe postarat. Už v pubertě jsem si přivydělávala po nočních klubech jako go-go tanečnice," šokuje dál. Příčina odchodu z domova je zřejmě způsobená přičinlivou maminkou Evou, která vždy dohlížela na kariéru svojí dcery.

"Dominiku i Dannyho tahala po všech možných konkurzech. Od reklamy až po herectví. Měla z dětí dobře vydělávající stroje. Dnes má z dcery modelku a ze syna Dannyho herce, známého ze seriálu Ulice, akorát jí oba utekli," dodává zdroj Blesku.

"S mámou jsem nikdy moc dobře nevycházela. Jeden čas jsme se pokoušely dát náš vztah dohromady, ale nešlo to," postěžovala Mesarošová, která se nyní se svojí matkou prakticky vůbec nevídá.