„Tentokrát reagovat chci, mám na to právo,“ řekla Blesku naštvaná Žilková.

Když nechala Krainová vyvést ochrankou Hanychovou z klubu, zdůvodnila to i tím, že se Agáta neumí chovat. „Když ji rodiče nedokázali vychovat, neměli by ji pouštět na veřejnost,“ prohlásila na konto Agátiny matky Veroniky Žilkové. „Nemá to lehké, asi prožila těžké dětství,“ pokračovala Krainová ve svém hodnocení Agátina psychologického profilu.

Fotogalerie
8 fotografií

„Ty dvě ať si mezi sebou řeší, co chtějí. Ale pokud se to týká mě, mám do toho také co mluvit. Agátě jsem na to reagovat zakázala. Mě ale nikdo nebude osočovat z toho, že neumím vychovat svoje děti,“ svěřila Blesku Žilková, která je jednou z »nejzasloužilejších« matek v českém showbyznysu. Kromě vlastních dětí si dokonce vzala dvě do pěstounské péče. A ty jsou důkazem, že u herečky doma muselo být vše v pořádku, neboť to pravidelně kontroluje »sociálka«.

„Byla bych ráda, kdyby bezdětná Simona Krainová, která se v rozhovorech chlubí tím, že se učí vařit, a to jí bude za čtyři roky čtyřicet, věděla třeba to, že u nás doma děti umí vařit od patnácti let. Měla by přestat kritizovat něco, čemu vůbec nerozumí. A to je výchova dětí! V jejím věku už jsem měla tři a netroufla bych si někoho kritizovat za něco tak těžkého, jako je výchova,“ sdělila Žilková Blesku.