Problémy má doslova na všech frontách. Může si za ně ale jen sama?

O sebevraždě matky
O matce mluví Regina výhradně s úctou. „Byla tak schopná, pracovitá a krásná,“ říká. Přišla o ni v osmnácti letech. To ona ji našla po obou jejích pokusech o sebevraždu. Matka si coby mimořádně šikovná porodní asistentka zařídila soukromou praxi. Do podnikání šla s nejlepší kamarádkou. Dařilo se jim, společnice se přesto nechala zlákat silnější konkurencí. Krátce nato musela paní Holásková svůj podnik zavřít. Ve stejné době našla doma fotky, které jejího manžela usvědčovaly z nevěry. Krátce po sobě ji zradily hned dvě velmi blízké osoby. Poprvé se Reginina matka obřadně oblékla do černé večerní róby a spolykala hrst prášků na spaní. Regina se ale tehdy vrátila domů nečekaně brzy. Za dva měsíce si paní Holásková sáhla na život podruhé. Ve vaně panelákového bytu si podřezala žíly. „Když se podívám do očí sousedům, pořád v nich vidím vzpomínku na to, jak maminku snášeli po schodech v plátěném pytli.“

O tancování
Po smrti matky se vydala na vlastní pěst do světa. Tancovala po barech. Tvrdí, že jejím maximem bylo topless (nahoře bez). I tento limit si stanovila s ohledem na mrtvou matku. „Tohle by jí nevadilo. Byla to ona, kdo mě několikrát nabádal k tomu, abych se opalovala bez podprsenky,“ vzpomíná Regina. Tanci se příležitostně věnuje i dnes – po porodu malé Isis. Postavu na to má – následkem drsných životních podmínek váží o 7 kilo méně než před otěhotněním. „Ženská podle mě může tancovat do pětatřiceti,“ myslí si Regina. Své největší vášni by se podle toho mohla profesionálně věnovat ještě čtyři roky. Tancem si také kdysi vydělala na garsonku. Paradoxně ji musela prodat po VyVolených, kteří jí měli přinést peníze.

O VyVolených
Tato životní kapitola pro ni ještě stále není uzavřená. „Všechno se změnilo – k horšímu. Tak ráda bych zase byla tou holkou, co nikdo nezná a každý ji posuzuje jen podle toho, co umí,“ posteskne si. Chystá se psát životopisnou knihu, speciálně se v ní chce zaměřit na VyVolené. „Lidi by mohlo zajímat, jak jsme to viděli my z té druhé strany,“ myslí si Regina. Na adresu ostatních účastníků neřekne jediné špatné slovo. Pochopení má i pro Petra Zvěřinu, který jí kdysi sliboval vláčet za autem. S nikým z nich se ale nestýká. „Občas někdo z nich zavolá, mně se s nimi ale nechce moc mluvit.“

O éře po VyVolených
V té době chtěla znovu odjet do zahraničí. „Kamarád Alex mě ale přemlouval, ať to nedělám, že by to byla škoda. Tvrdil, že bych měla využít své popularity a malovat.“ Alex Reginu podpořil také finančně. Na rozjezd jí půjčil čtvrt miliónu. „U obrazů jsem na www.regina-galerie.cz neuváděla ceny. Lidi se to pak báli kupovat z obavy, že to pro ně bude příliš drahé.“ Nezasvěcenému pozorovateli by se mohlo zdát, že Vyvolení mohli být slušně živi z akcí, které pro ně dohodla televize Prima. „Přišlo pár celkem zajímavých nabídek, ale když si od toho člověk odečetl hotely a cesty, tak to bylo skoro šul nul. Peníze navíc chodily tak s tříměsíčním zpožděním.“ Aby splatila dluh, musela Regina prodat byt. Místo něj si pořídila chatu na brněnské přehradě. Patří jí ale jen stavba, pozemek má jiného soukromého vlastníka.

O Pavlovi
„Když jsem otěhotněla, znali jsme se s Pavlem 3 měsíce. Řekla jsem mu, že po něm nebudu nic chtít. Proto taky není v rodném listu naší Isis. Byla jsem hloupá. Říkala jsem si, že pravá láska nic nežádá, jen dává. Člověk nesmí být až tak hodnej. Jinak se z něj stane oběť.“ Přítel Pavel dodnes bydlí s maminkou, Regině prý pomáhá jen sporadicky. „Občas nám přivezl na chatu vodu, posekal dřevo, občas mě někam zavezl. Za půl roku jsem od něj mohla dostat tak na týden jídla, dvoje plínky pro malou, jedny boty, jeden dudlík a jednu flašku,“ vypočítává Regina. Malou Isis hlídal podle jejích slov za jedenáct měsíců pětkrát.

O rodině
S otcem se po smrti matky skoro 10 let nevídali. „Maximálně tak jednou, dvakrát za měsíc,“ upřesňuje Regina. Před šesti lety se znovu oženil. S macechou se Regina od té doby viděla jen asi dvacetkrát. „Pro holčičku mi koupili nějaké oblečení, párkrát mi ji pohlídali. Jednou mi dal táta tajně 200 korun.“ Nic moc pomoc pro člověka, který prý v poslední době několikrát jedl jen strouhanku namáčenou ve vodě.

O nehodě

Smůla se Regině lepí na paty. Před týdnem měla bouračku s jedním ze sousedů ze zahradní kolonie.
K její chatě vede úzká silnička, dvě auta se na ni vedle sebe nevejdou. Regina sjížděla směrem dolů, soused nahoru. Ani jeden z nich se necítil být viníkem. „Jde to do správního řízení,“ řekla Blesku Regina.

O rvačce

Regina, která žije s malou Isis a se dvěma psy daleko od civilizace, chtěla zase jednou mluvit se svým přítelem. Našla ho v jeho oblíbené restauraci s kamarády. Jedna z přítomných dívek jí vstoupila do cesty a opakovaně jí dupla na nohu. „Druhý den mě to začalo bolet. Zašla jsem proto na policii a podala jsem trestní oznámení na neznámého pachatele,“ uvádí Regina. Později jí jeden kamarád před touto dívkou varoval. „Chtěla jsem to stáhnout, ale nešlo to. Dál se to šetří,“ říká Regina.

O stalkingu (pronásledování)
Z toho ji měl na policii obvinit přítel Pavel. „Několikrát jsem s ním chtěla mluvit. Hlavně tehdy, když jsem potřebovala pomoct s dcerou. Volala jsem mu, zajela za ním...“ Pavlovi mělo údajně vadit především to, že byla Regina vulgární na jeho matku. „Isis jsem jim poprvé vezla v pěti měsících. Když mi ji přivezli zpátky, tak mi dala Pavlova máma facku. Řekla jsem jí, že je kráva,“ přiznává Regina.