„Pan Mádl nás připravil o miliony,“ tvrdí bývalý obchodní partner Pavla Mádla Vladimír Kozler. Za pravdu mu před časem dal i soud, který Mádlovi uložil podmíněný trest dvou let odnětí svobody.

Fotogalerie
3 fotografie

Důvodem byly nepovolené machinace s firmou Prachstav. Ke stejnému trestu byl navíc odsouzen i strýc mladého herce Petr Mádl, který v Prachstavu také figuroval. „Další žaloby na bratry Mádlovy se řeší. Mají toho na triku totiž mnohem víc,“ dodává Kozler.

„Nic nezákonného jsem neprovedl,“ opakuje ale neustále otec Jiřího Mádla. Pro samotného herce je kontroverzní otec černou můrou už několik let. „Nevěřím, že by táta udělal něco nezákonného. Víc se k tomu vyjadřovat nechci,“ komentuje kauzy svého táty hvězda filmů Snowborďáci nebo Rafťáci.

Jenže zdroje z hercova okolí tvrdí, že o peníze měl vykutálený Pavel Mádl připravit i svého syna. „Jirka tátovi půjčil nějaké peníze, když byl na mizině. Slíbil, že mu je hned vrátí, ale k tomu samozřejmě nedošlo,“ tvrdí náš zdroj. „Ke svému otci nebudu už nic říkat,“ obrňuje se mlčením mladý Mádl, jehož matka s Pavlem Mádlem už delší dobu nežije.