Po dnech trápení se hned ráno musela v hostivařských ateliérech přemáhat, aby se zase dostala do role doktorky Pavly Barnové. Její zdravotní problémy jsou zřejmě těžší, než si všichni původně mysleli.

Ještě před svým nedávným kolapsem ale Munzarová těch scén mívala také šest až devět, někdy i víc. „Byla jsem utahaná. Jsem šťastná, že jsem zpátky. To několikadenní volno mi prospělo,“ dávala najevo své odhodlání Bára. Podle lidí ze štábu na ní ale bylo vidět, že ve své kůži ještě zdaleka není. Kolaps, který prodělala takřka přímo mezi kamerami, se na ní podepsal.

Přesto, že se hovořilo o tom, že její zdravotní problémy souvisely se srdcem, Bářin přítel Martin Trnavský (39) je zlehčuje. „Měla silný zánět průdušek. Chodila v Praze do nemocnice na infuze do žíly a na inhalace. Volali jsme si a říkala, že je zrovna v Krči. Tak jsem se zprvu zděsil, že je v křeči,“ netajil včera úlevu Trnavský. Ten seriálově vytížené Báře pracovně pěkně nakládá a potřebuje ji mít zase zpátky bez zdravotních potíží.

Hrají totiž bok po boku ve hře Jako Thelma a Louisa v jeho divadelním spolku Frída v Brně, jenže už v neděli ji chce sotva uzdravenou vytáhnout na jeviště v Praze! Teď se jen modlí, aby Bára se silami vydržela. „Já věřím, že se dá dohromady,“ ubezpečuje sám sebe Trnavský, zároveň však přiznává, že určité obavy z jejího vystoupení na jevišti Divadla Bez zábradlí přece jen má. Munzarová před časem ohlásila rozvod s hercem Jiřím Dvořákem (42).

Když včera Blesk opakovaně volal na mobil Munzarové i Trnavskému, oba měli současně obsazeno. Zvláštní náhoda!