Čtenář pod nickem Radek Novotný se Zvěřiny zeptal, jestli je pravda, že jej živí matka. „Živím se sám a moji mámu si do huby radši vůbec neber,“ odpověděl mu Zvěřina.

Fotogalerie
2 fotografie

Novotný si to ale nenechal líbit a vzkázal, že klidně Zvěřinovi může dát nakládačku. „Tak za mnou přijď dnes večer do music clubu Óčko na Vyšehradě a já ti to ujasním,“ kontroval moderátor. „Jestli ten pán skutečně dorazí, tak až ho zmlátím, tak vám ho vyfotím,“ slíbil s úsměvem Zvěřina po konci chatu.

Právě v music clubu Óčko teď Petr pracuje. „Jsem tam programový ředitel, ale starám se i o produkci. Třeba teď v sobotu budeme mít na Vyšehradě párty všech těch padesáti blondýnek z pořadu Nepodceňuj blondýnky,“ říká Zvěřina.

Ten se čtenářům Blesk.cz také přiznal, že má doma pět babet! „Všichni lidé mi je dávají, pořád jsem s tím takhle spojenej. Celkem už jich mám doma asi pět a už nevím, kam s nimi,“ tvrdí autor slavného výroku „Jsem Petr Zvěřina z Václaváku a do Prahy jsem nepřijel na babetě“.

Z dalších zajímavých informací ještě bývalý VyVolený uvedl, že si nedávno udělal zbrojní pas, že by si se svou novou láskou přál miminko, a že má „dost dlouhý penis“.

Celý chat s Petrem Zvěřinou najdete zde!