Milovaná Arturova chůva Golda za dlouhých šest let, kdy se pohybovala v bezprostřední blízkosti populární zpěvačky, poznala snad všechny její silné i slabé stránky. Poznala, kdy je na tom Iveta skutečně špatně a kdy nutně potřebuje pomoc. A tu Iveta potřebovala především v souvislosti s alkoholem.

„Pitím začala Iveta řešit svoje problémy s muži. Vždy, když měla citové problémy, snažila se je zaplašit se skleničkou v ruce. Nebojím se říct, že začala pít právě kvůli chlapům,“ řekla Blesku Golda.

Dlouho si Iveta nechtěla nechat poradit, myslela, že se s alkoholem dovede poprat sama, že dokáže zvládnout problémy, které kvůli pití přicházely. A začala mít dokonce problémy s prací.

„Porazit alkohol se jí ale nedařilo,“ vzpomíná chůva Golda. Podle jejích slov začaly být Ivetiny problémy s pitím nebezpečné pro ni samotnou. Řada excesů, které Iveta prodělala právě pod vlivem alkoholu, ji málem stála život.

„A někdy chybělo skutečně jen málo,“ poodhaluje Golda roušku Ivetina soukromí. Nebýt právě pozorné chůvy Goldy, Iveta mohla přijít skutečně o všechno. Naštěstí Golda byla vždy po ruce…

Golda: "Jak Iveta lhala Arturovi!" Najdete v zítřejším vydání deníku Blesk.

Fotogalerie
4 fotografie