Štáb pořadu zrovna natáčel módní přehlídku v klubu Mecca, když při jedné stresové situaci módní návrhářce Jitce Stauder „přeskočilo“.

„Jitce se najednou objevil v obličeji nepřítomný výraz, začala něco mumlat. Pak vtrhla do zákulisí, kde sebrala všechny tašky, které tam našla a utekla. Od té doby jsme jí neviděli,“ popisuje dramatické dění v Mecce jeden z členů štábu.

„Problém byl v tom, že ty tašky, které sebrala a utekla s nimi nebyly její, ale modelek a dalších lidí ze štábu, kteří v nich měli své civilní oblečení. Takže po konci přehlídky se tito lidé neměli do čeho převléci, takže nahých a krásných lidí bylo najednou celé zákulisí, což mi vzhledem k názvu pořadu, který se tam točil, přišlo dost vtipné,“ směje se člen štábu pořadu Nahá jsi krásná. Tu moderuje stylista Libor Šula.

Fotogalerie
3 fotografie
Módní návrhářka je v současnosti podle informací z několika zdrojů v péči jednoho psychiatrického zařízení. Tuto skutečnost se ale Blesk.cz nepodařilo zatím ověřit.

„Můžu potvrdit, že při natáčení pořadu Nahá jsi krásná v klubu Mecca došlo k jistému incidentu ze strany módní návrhářky Jitky Stauder. Ta si myslela, že natáčení pořadu zvládne i přes svoji extrémní zaneprázdněnost. Bohužel se ukázalo, že to není pravda,“ diplomaticky popisuje incident tisková mluvčí televize Prima Jana Kocová.