Když před několika dny Landovský napadl u obce Stříbrná Lhota policejní hlídku, která zjistila, že řídí pod vlivem alkoholu, rozhodně se nejednalo o jediný exces nejlepšího přítele Václava Havla.

Fotogalerie
3 fotografie

Své o tom vědí především jeho sousedé v obci Kytín, kde Landovský žije. „Bydlet vedle něj je peklo. Většina lidi ho tu přímo nesnáší. Furt je ožralej a strašně sprostej,“ popisuje svého slavného souseda jedna z obyvatelek Kytína.

Kvůli hercových vystoupením také musí často do Kytína jezdit policejní hlídky. „Buď policajty zavolá on sám, že se mu něco nelíbí, nebo naopak je někdo zavolá kvůli nemu,“ vypráví.

Spravedlnost vzali před časem do rukou obyvatelé sousední obce Chouzavá. „Ožral se tu, začal mít blbý kecy, tak to jeden chlap nevydržel a dal mu co proto,“ popisuje jeden ze svědků incidentu.

„Jděte do prde..,“ prásknul Landovský telefon, když jsme se ho na incident chtěli zeptat.

„Těch historek s Landovským tady bohužel každý zná nepočítaně. Naposledy napadl nějakou pani v obchodě, protože se mu zdálo,že na něj blbě čumí. Nejdřív jí sprostě vynadal a pak do ní i strčil,“ nevěřícně kroutí hlavou sousedka.