Důkazem je moderátor Rey Koranteng, který sbírá ceny popularity, vyhledávaný kožní lékař Ali Amiri, nebo oblíbená moderátorka Lejla Abbasová, která to dotáhla až na ministrovu mluvčí. A je jich mnohem více. Stačí talent a dveře jsou dokořán…

Anh Thu Nguyen Thi (16), herečka

294818:gallery:true:true

Poprvé se sympatická Vietnamka představila v seriálu ČR Josef a Ly, kde získala hlavní ženskou roli. K herectví se dostala náhodou. Chtěla se »ulít« ze školy, a tak se vypravila na casting do seriálu.

Momentálně hraje výraznou roli v seriálu Ulice. Vybral si ji sám režisér Dušan Klein. Kdysi do svého filmu Jak básníci neztrácejí naději obsadil jejího otce, vzpomněl si na Nguyen a pozval ji na kamerové zkoušky, které zvládla na výbornou.

Studuje gymnázium a pokračovat ve studiích chce na Vysoké škole ekonomické.

Sagvan Tofi (44), herec, moderátor

294819:gallery:true:true

Český playboy s kurdskými kořeny. Vystudoval herectví na pražské konzervatoři, debutoval v komedii Od vraždy jenom krok ke lži v roce 1982. Rok poté už se jeho hvězdná kariéra rozhořela naplno a společně s parťákem Lukášem Vaculíkem se stali idoly dívčích srdcí díky filmů Vítr v kapse, Láska z pasáže a Kamarád do deště I a II. Sagvan vydal několik sólových desek, režíroval řadu úspěšných videoklipů. Milion korun vyinkasoval také za natočení reklamy na jeden alkoholický nápoj. Od září 2008 moderoval s Jitkou Kocurovou na Nově společenský týdeník Přísně tajné.

Rey Koranteng (34), moderátor

294816:gallery:true:true

Exotický zjev má po otci, který pochází z Ghany. Do povědomí televizních diváků se dostal už v roce 1993, kdy dostal nabídku moderovat počasí na tenkrát vznikající televizi Nova. Od roku 1999 moderuje hlavní zpravodajství Novy společně s Lucií Borhyovou. Vzhledem k tomu, že je Lucie na mateřské, po jeho boku se objevuje moderátorka Michaela Ochotská. S manželkou Monikou vychovává dvě dcery.

Tonya Graves (39), zpěvačka, herečka

294813:gallery:true:true

V Čechách žije od roku 1995, pochází z amerického Peekshillu, kde vyrůstala s rodiči a čtyřmi sourozenci. Tonya zpívala s několika skupinami, populární se stala díky kapele Monkey Business.

Tonya má dvouletého syna Sebastiana Ferdinanda, kterého porodila manželovi, šéfredaktorovi časopisu Time In Marku Gregrovi.

Ali Amiri (28), zpěvák, lékař

294814:gallery:true:true

Ali se narodil v Teheránu, hlavním městě Íránu. Do Čech se vydal kvůli studiu medicíny. Do povědomí se dostal coby finalista Česko hledá SuperStar, kde dostával fanynky do kolen. Vedle zpěvu se dál věnuje medicíně. Pracuje na kožním oddělení Fakultní nemocnice Na Bulovce. Je vyhledávaným lékařem. Zpěvu se věnuje nejen sólově, ale také zpívá v muzikálech. Hrál například v Kleopatře.

Lejla Abbasová, (29), modelka, moderátorka, tisková mluvčí

294817:gallery:true:true

Její maminka je Češka, otec Súdánec. V showbyznysu začínala jako modelka, tančila ve skupině Dana Nekonečného. Jako moderátorka začínala v televizi Galaxie, pokračovala v TV 3, na Nově moderovala noční vstupy reality show Big Brother. Svůj pořad měla na TV Óčko. Založila nadaci Asante Kenya, která jí v posledních letech brala nejvíce času. Na začátku letošního roku s moderátorskou kariérou skončila. Ministr Michael Kocáb si ji vybral jako tiskovou mluvčí pro ministerstvo pro lidská práva a národnostní menšiny.

Anife Ismet Vyskočilová Hassan (34), břišní tanečnice, herečka

294815:gallery:true:true

Bývalá manželka herce Ivana Vyskočila je bulharská Turkyně. V Čechách založila jednu z prvních škol břišního tance. I díky vlivu svého exmanželka se začala věnovat herectví. Hraje v Divadle Metro a v Divadle Františka Ringo Čecha. Anife měla svůj vlastní pořad na rádiu F1 s názvem Šílená Anife a také měla své okénko Trafika v pořadu Prásk na TV Nova.