Pořad se na obrazovkách poprvé objevil v srpnu loňského roku a diváci v první sérii zhlédli 33 soutěžících. Nejvyšší dosažená výhra činila 200 tisíc korun a nejnižší 50 tisíc korun. Co diváky čeká v dalších dílech?

Soutěžící opět prověří detektor lži a ve studiu se rozkryje řada lidských příběhů a osudů. Dojde ovšem i ke změnám – budou soutěžit i páry a ve studiu budou tudíž červená křesla dvě. Stačí ovšem, když jeden z páru zalže a vypadnou oba. Přestože bude pro pár v soutěži těžší uspět, finanční ohodnocení pro vítěze se nezmění. I páry budou hrát maximálně o pět milionů korun.

Jako první usedne proti Petru Šiškovi Leoš Jakabovič (34), podnikatel z Mělníka. Netají se tím, že do soutěže vstoupil kvůli penězům. V minulosti prošel vězením a ke své snoubence má zvláštní sexuální vztah. Je tedy ochoten připravit horkou chvíli nejen sobě, ale i své životní partnerce, která s ním přijela do studia jako patronka.

Další soutěžící tohoto kola jsou hned dva – administrativní pracovník Dušan Rytíř a transvestita, šéfkuchař Vlastimil Marek, kteří spolu žijí. V soutěži se velice brzy ukáže, zda je jejich společné soužití skutečně tak harmonické, jak se na první pohled zdá. Dušan zkoušel nejprve žít se ženami, Vlasta zkušenost se ženou nikdy neměl.

Na jaké otázky taky odpoví Dušan s Vlastou ve studiu?

Zkusil jste sex s více muži najednou?

Mrzí vás, že jste gay?

Je pravda, že vás matka z homosexuality chtěla léčit?

 

Na jaké otázky taky odpoví Leoš ve studiu?

Vyplatil jste svým zaměstnancům vždy výplatu?

Falšujete s partnerkou Viktorií účetnictví?

Zažil jste ve vězení sex s mužem?