Už za pár týdnů bude svým šarmem okouzlovat diváky slovenské Ordinácie v ružovej záhradě na TV Markíza! Tvůrci slovenského seriálu už na webových stránkách Markízy lákají své diváky: 'Český sexidol míří do Ordinace!'

222168:gallery:true:true

"Ano, je to tak, Slováci se mi shodou okolností ozvali pár týdnů poté, co jsem se dozvěděl, že v české Ordinaci končím. Dokonce ani netušili, že jsem tam hrál, objevili mě v divadelním představení s Božidarou Turzonovovou," říká Trnavský, který se českému týmu Ordinace znelíbil tím, že si občas upravoval scénář 'do své pusy'. Na Slovensku paradoxně na kreativitu českého herce spoléhají.

"Mile mě překvapili. Chtějí mi scénáře posílat ve slovenštině, abych si je sám upravoval a překládal do češtiny," říká Trnavský, který si, jak Blesk zjistil, může pochvalovat i slovenský honorář. V přepočtu z eur bude podstatně vyšší než v Česku.

Ačkoli slovenská produkce zatím podrobnosti o Trnavského roli tají, Blesku se podařilo zjistit, že šéf divadelního spolku Frída bude na Slovensku českým ředitelem nemocnice a partnerkou by mu měla být půvabná Zuzana Kanócz, českému publiku známá z filmu Román pro ženy.