"Tohle jsem vážně nechtěl," je z domácí situace rozmrzelý Kratochvíl.

283435:gallery:true:true

Vylhanou bouračkou si expřítel Lucie Bílé vůbec způsobil samé nepříjemnosti. A povedl se mu dokonce opak toho, o co poslední dobou v životě usiloval – stáhnout se do ústraní.

"A to mě nejvíc na tom štve. Vykašlal jsem se na celej ten špinavej showbyznys, protože jsem chtěl být povoláním už jenom otec, o kterém se nepíše a nemluví," přiznal Blesku bývalý divadelník.

Fotogalerie
4 fotografie

Svým nechutným žertem s dětmi, u kterých si vymyslel polámané nohy kvůli své bouračce, ovšem dostal do médií nejenom sebe, ale i celou svoji rodinu, včetně manželky Pavlíny. Přitom to byla především Miss Československo 1992 Baburková, kvůli které se Petr stáhnul z kulturního života.

"Chtěli jsme mít konečně klid a pracovat na dalších dětech," říká Kratochvíl, který má teď tichou domácnost. Pavlína nejenom těžce nesla, že její manžel "zlomil" svým dětem nohy. Bytostně jí vadilo, že jeho lež přitáhla k nim domů do Jevan spoustu fotografů a dokonce i kriminální policii.

Milá na nevítané návštěvníky také rozhodně nebyla a raději vztekle zametala práh před domem. Kratochvíl může jen doufat, že Pavlína párkrát přespí u kamarádky a vrátí se zase k rodině domů.

Co Pavlínu vytočilo? Čtěte ZDE!