Horoskopy!

 

Leoš a jeho hvězdy

Z Marešova horoskopu vysvítá, že je díky spojení Slunce a Jupiteru optimistický a otevřený, umístění planet v Býku znamená, že umí tvořit celé vodopády slov, stejně jako užívat si luxusu, bohatství a pohodlí, které rád dává najevo.

208785:gallery:true:true

Luna a Venuše ho vedou k plné zábavě, dělá show pro druhé i pro sebe, často dost divoce, ale jeho to těší. Nepříjemný Uran mu přináší zbrklost a impulzivitu, která mu kazí pověst, zvyšují možné skandály i možné ztráty blízkých, teď vyvolává dost problémů, což bude v médiích pokračovat i v únoru.

Dopad situace na rodinu by ho měl zajímat více. Negativní Mars a Saturn mu ale přináší domácí konflikty, je v rodině skrytě diktátorský, což by mohlo vést k rozvodu. Merkur ho ale nutí všechno si uvážlivě rozmyslet, i ze strany zázemí a financí.


Hvězdy a manželka Monika

Manželka Monika? Jupiter jí dává pocit radosti, ale taky ochotu umět trochu trpět kvůli druhým.
Autor: Ladislav Křivan

Manželka Monika je obecně docela milující tvor. Její Slunce v Rybách a Luna ve Vahách Marešovi dávají pocit domova a porozumění, vyžaduje od ní pohodu a klid, kterou mu umí přinášet.

Oba jsou rádi ve společnosti a mají chuť užívat si života, i když jí nevadí být v pozadí zájmu médií. Má velký vztah k módě a umění, stejně jako Mareš i k luxusu, který pro rodinu svým způsobem od manžela Leoše i vyžaduje, děti ( je těhotná ) jsou pro ni hlavní faktor v ohledu rozhodování o tom, co dělat do budoucna.

Fotogalerie
4 fotografie

Jupiter jí dává pocit radostnosti, ale taky ochotu umět trochu trpět kvůli druhým. Mars a Saturn v horoskopu obou můžou znamenat, že právě milostné vztahy mohou manželství narušit značně, Uran a Pluto dává možnost rozchodu, který by se odehrával tajně a pomalu. Pozitivní pro ni bude rok 2010, kdy se ukáže, jestli do té doby vše vydrží a nebude od manžela chtít i s dětmi odejít. Každopádně bude šťastnější než teď.


Hvězdy a exmilenka Petrišková

Stejné planety ale dávají vědět, že Mareš u milenky tak trochu vyhledával pocit domova, péče a uvolnění, tedy alternativu k vlastní rodině.
Autor: Bára Pejšová

Mladá milenka Lucie Petrišková, finalistka Miss 2007, která vstoupila do vztahu s Marešem rázně, je jistě člověkem plným temperamentu. Bezpochyby i toho erotického a sexuálního.

Nic jiného sice nečekáme, ale je vidět, že ze Slunce ve Lvu i Luny ve Střelci plyne i sportovní založení. Ráda si plně užívá zábavy a života. Její Slunce je přímo v negativní vazbě na Marešovo Slunce v Býku, což přináší problémy současné na veřejnosti a nedorozumění.

Uran naznačuje, že Petrišková vstupuje do vztahů jako uragán a podobně o něm taky informuje. Přesto Luna a Venuše u obou jsou v harmonických aspektech, což znamená několik základních faktů. Za prvé v posteli při sexu jim to vyloženě vyhovovalo, sdíleli pudový zájem o sex i vzájemnou něžnost a potřebu mazlení.

Marešovi se milenka líbila nejen kvůli kráse a sex-appealu, ale taky vkusu, který se ukazoval i v oblečení. Stejné planety ale dávají vědět, že Mareš u milenky tak trochu vyhledával pocit domova, péče a uvolnění, tedy alternativu k vlastní rodině.