Neuvidí z něho ovšem ani korunu. Jak se Blesk dozvěděl, Pomeje bude mít 10 natáčecích dnů, za které zinkasuje 100 tisíc korun.

Roli mu dali v rumunskočeském krimiseriálu zatím s pracovním názvem Číňanka a je dost nelichotivá. Zahraje si vraha, který znásilnil a zabil dívku žluté pleti. "To se nedá nic dělat. Jsem šťastnej, že zase hraju a vydělávám," řekl Blesku Pomeje.

Být manažerem Ivety Bartošové (42) je podle něho fajn, ale hereckého řemesla se vzdát nemíní. "To neexistuje a doufám, že nabídek bude víc. Až začnu točit, Iveta bude muset holt zvládat víc věcí najednou. Už ji prostě nebudu vozit do Prahy a jezdit s ní po všech štacích," prohlásil rozhodně Pomeje, který už tento týden dostane do ruky scénář.

Na fakt, že bude pracovat zadarmo, říká: "Nesmím si to připouštět. Ten dluh chci mít už ale z krku. Navíc to bude pro mě i duševní očista. Z toho věčného produkování a zařizování se mi už dělá zle. Já jsem vystudoval herectví," říká s tím, že radost z jeho výdělku bude mít správkyně konkurzní podstaty, které Pomeje leží už dlouho v žaludku.